Sitemap | RSS | XML
priemysel správy

Čo je hliník základňa majster Zliatina?

2019-11-25

Hliníková zliatina hliníka:

(1) Získanie kovového materiálu s presným chemickým zložením a rovnomernou distribúciou. Ak je obsah kovovej zložky menší, môže sa zlepšiť distribúcia pridaného prvku v materiáli. Napríklad zliatina Ti-6A1-4V s tavením vanádu so zliatinou vanádu a hliníka.

(2) Pridanie chemickej aktivity, nízkej teploty topenia a prchavých prvkov, ako je bór, vápnik, horčík alebo podobne. Použitie hlavnej zliatiny môže znížiť horenie prvku počas pridávania, aby sa získalo stabilné zloženie zliatiny a vysoká účinnosť regenerácie prvku.

(3) Pridajte kov s vysokou teplotou topenia. Hlavná zliatina, ako je volfrám, molybdén, titán, niób alebo chróm, môže znížiť teplotu topenia, skrátiť dobu tavenia kovového materiálu a znížiť teplotu tavenia.

(4) Na použitie predzliatiny je možné pridať celý rad prvkov súčasne na dokončenie rafinácie a legovania. Zjednodušte operácie tavenia a skráťte čas rafinácie.

(5) Použitie čistej základnej zliatiny môže znížiť obsah nečistôt v kovovom materiáli. Napríklad hlavná zliatina triedy „VQ“ sa používa na tavenie vo vákuu.

(6) Znížiť výrobné náklady na kovové výrobky. Požiadavka na hlavnú zliatinu je taká, aby teplota topenia bola čo najnižšia, chemické zloženie je jednotné, segregácia je malá; žiadne viditeľné nekovové inklúzie, obsah plynu je nízky, obsah nečistôt musí spĺňať požiadavky na roztavený kovový materiál, ľahko sa rozbije a uloží do vzduchu bez poškodenia.

Predchádzajúce:

Žiadne novinky

Ďalšie:

Žiadne novinky